Wspomóż Fundację Słoneczko on-line

PayPal - płatności on-line

Ilona Chylewska

Zobacz galerię.
Ilona Chylewska aktorka Teatru Wielkiego Opery Narodowej, specjalizująca się w dubbingu. Autorka bajkowych spotkań edukacyjnych MAGIA Zaklęta w Literach. W 2016 roku nagrała płytę pełną bajek, którą zadedykowała dzieciom. Od wielu lat zaangażowana w wspieranie i pomaganie organizacjom charytatywnym. W przyszłości Pani Ilona chciałaby zrealizować piękne dziecięce projekty, jakich jeszcze w Polsce nie było. Aktualnie przygotowuje i opracowuje plan działania.

Życiową misją Pani Ilony jest niesienie pomocy potrzebującym dzieciom. Ofiarowanie im miłości i wiary we własne możliwości, co też czyni dla Podopiecznych Fundacji Słoneczko.

MAGIA zaklęta w Literach - Facebook
MAGIA Zaklęta w Literach-Owczarek Czarek i wilczy apetyt-Czyta Ilona Chylewska - YouTube
BAJKO,GDZIE JESTEŚ?-Spot reklamowy spektaklu-Ilona Chylewska - YouTube

Czesław Mozil

Zobacz galerię.
Czesław Mozil piosenkarz, kompozytor, akordeonista, a także osobowość telewizyjna, przyjaciel Fundacji Słoneczko.
Gotowy na każde wyzwanie. Wspólnie realizujemy wiele kampanii społecznych dla osób niepełnosprawnych. Koncertuje dla naszych Podopiecznych. Zbiera dla nich pieniądze na rehabilitację.

Artykuł "Niepełnosprawnych można kochać albo nienawidzić" - http://polskamasens.pl/

Maciek Florek

Zobacz galerię.
Maciek Florek „Gleba” jest zwycięzcą 1. edycji programu "You Can Dance - Po prostu tańcz!".Choreografem i twórcą wielu prestiżowych projektów tanecznych i teatralnych w Europie, Ameryce i Afryce. To człowiek orkiestra jest zawsze tam, gdzie ktoś potrzebuje pomocy. Zawsze znajdzie czas dla naszych Podopiecznych. Biega maratony min. z Zuzią Raczkowską, wspiera ją i motywuje.

Marta Florek

Zobacz galerię.
Marta Florek - utalentowana wokalistka i aktorka z Limanowej dołączyła do grona Ambasadorów Fundacji Słoneczko. Kobieta o mocy góralskiej śliwowicy: Nie dam sobie nigdy w kaszę dmuchać.

Andrzej Skorupa

Zobacz galerię.
Andrzej Skorupa – aktor od ponad 10 lat gra w teatrach - głównie muzycznych. Obecnie od 3 lat jest aktorem Teatru Muzycznego Roma w Warszawie, gdzie gra rolę Maksa w musicalu „Piloci”. Dodatkowo pracuje przy grach komputerowych, kreując ruch postaci podczas sesji w technice Motion Capture.
Brawo Wy
Dodaj swój cel!