Wspomóż Fundację Słoneczko on-line

PayPal - płatności on-line

Mikołajki 2013

Zobacz galerię.
Pierwszy raz wzięliśmy udział w Mikołajkach organizowanych przez Urząd Miasta Złotów dla mieszkańców i nie tylko. Chcieliśmy podziękować wszystkim za cały rok współpracy, wsparcia, życzliwości dla Fundacji Słoneczko, jak również naszych Podopiecznych. Podziękowaniem były ciepłe pierogi i gorący barszczyk, które rozdawaliśmy uczestnikom imprezy. Pierogi domowej roboty zrobione przez Anię i Ilonę (ja też miałam w tym swój udział) były po prostu pyszne, nie wspomnę o barszczu. Chociaż na dworze wiało i padał śnieg atmosfera była gorąca. Monika z Marysią nie nadążały nakładać nowych porcji, a kolejka nie miała końca. August błyskawicznie dostarczał nowe gorące pierogi, dzięki uprzejmości „Zabajki” ze Stawnicy. Paula z Julką rozdawały prezenty, Piotr opowiadał wszystkim o naszej działalności (jak on dużo wie). Wszystko to mogliście zobaczyć dzięki Wiktorii, która była naszym fotografem. Wszystkim, którzy włożyli całe serce, aby pomóc nam w tej akcji bardzo dziękuję. Wiem, że zawsze mogę liczyć na moich przyjaciół i Fundację Słoneczko.

Stawnica, dnia 05.01.2014
Dorota Augustyniak
Bezpłatne subkonta - bez orzeczenia o niepełnosprawności
Ulotki